2017-10-25-3559.jpg

Bli medlem i Cradlenet

År 2019 erbjuder Cradlenet sina medlemmar nätverksträffar i form av 3-4 studiebesök hos bolag som jobbar på inspirerande sätt med cirkulär ekonomi. Studiebesöken syftar till att ge våra medlemmar inspiration, goda exempel, möjlighet till fördjupande diskussioner kring cirkulär affärsutveckling samt samarbetsmöjligheter för det fortsatta arbetet med cirkulär ekonomi inom bolagen. Som medlem får du även möjlighet att synas i Cradlenets nyhetsbrev (ex. som “månadens medlem”), du får också spännnande erbjudanden (ex. rabatter på rapporter och studieresor) samt möjlighet att delta i projekt om cirkulär ekonomi när Cradlenet initierar sådana. Medlemskapet är också ett sätt att bidra till den cirkulära omställning i Sverige genom att stödja Cradlenets arbete.

För att bli medlem i Cradlenet behöver du som privatperson eller organisation fylla i en medlemsansökan. När du har skickat in ansökan och bekräftat med en mejladress får du information om medlemsavgiften. Ett officiellt medlemskap är beviljat när medlemsavgiften registrerats på vårt Bankgirokonto. Medlemskapet gäller ett kalenderår.

Vill du förnya ditt medlemsskap?
Då är det bara att betala in medlemsavgiften på: Bankgiro 497-7781. Glöm inte att ange namn, epostadress, år och organisation (om företagsmedlem) i meddelandefältet.

Medlemsavgifter

Företag/organisation
Det är olika kostnadsnivåer beroende på storlek på organisationen.

Mikro-organisationer (<10 anställda): 1 500 kr
Små organisationer (10-49 anställda): 3 000 kr
Medelstora organisationer (50-250 anställda): 5 000 kr
Stora organisationer (>250 anställda): 10 000 kr

Privatperson
Privatperson 250 kr
Studenter och pensionärer 50 kr

Har du frågor om medlemskap? Maila oss gärna på medlem@cradlenet.se.

Varmt välkommen att bli medlem!