Back to All Events

Välkommen till en interaktiv diskussion om den nödvändiga moderniseringen av avfallshierarkin

  • Nederländernas Ambassad 16a Götgatan Stockholm, Stockholms län, 118 46 Sweden (map)
Capture.JPG

Välkommen till en interaktiv diskussion om cirkulär ekonomi och den nödvändiga moderniseringen av avfallshierarkin. Ragn-Sells, ICC och Nederländernas ambassad bjuder in till ett halvdagsseminarium med avfallshierarkins skapare Dr. Ad Lansink.

Förra året intervjuades Cradlenets dåvarande ordförande Elin Bergman av Aktuell Hållbarhet om avfallshierarkin. Budskapet i intervjun blev att avfallshierarkin behöver få ett resursfokus och ändras till en resurshierarki. Artikeln uppmärksammades och ledde till att avfallshierarkins grundare, Ad Lansink, bjöds in av Ragn-Sells, Cradlenet, Holländska Ambassaden, m.fl. till Sverige för att diskutera frågan. Ad Lansink har nu meddelat att han håller om att avfallshierarkin behöver ändras och få ett reusrfokus. Nu bjuds Ad Lansink till Sverige igen för att diskutera frågan vidare. Elin Bergman är en av de inbjudna talarna och kommer att berätta om bakgrunden till diskussionen om en resurshierarki och vad Cradlenet har för input detta. Andra inbjudna talare är fd ministrar, EU-politiker och partisekreterare.

Varmt välkomna!

Program, anmälan och mer information >>