Back to All Events

Den koldioxidsnåla platsen!


  • Umeå folkets hus 59 Skolgatan Umeå, Västerbottens län, 903 29 Sweden (map)
Konferensillustration-Linkedin.png

Umeå stad bjuder in till “Den koldioxidsnåla platsen!”, en konferens som handlar om hur offentlig sektor kan underlätta för klimatsmarta livsstilar.
I inbjudan står det:

Hur kan vi i offentlig sektor underlätta för klimatsmarta livsstilar? Det har projektet Den koldioxidsnåla platsen jobbat med i snart tre år och nu bjuder vi in dig att ta del av våra resultat och erfarenheter.

Med konferensen vill vi inspirera och sprida goda exempel för hållbar konsumtion. Precis som projektet har konferensen ett brett ­perspektiv på konsumtionens klimatpåverkan, allt från resor, boende och energi till mat och prylar.

Konferensen är för dig som på olika sätt är med och utvecklar hållbarhetsarbetet i offentlig sektor.

Väkommen till Umeå 9 och 10* maj 2019!
Nu är anmälan till konferensen öppen. Sista anmälningsdag är 29 april 2019.

*Är du verksam inom eller söker samarbeten med offentlig sektor i norra Sverige? Då är du också välkommen på fredag förmiddag 10 maj till en workshop om hur vi tillsammans kan utveckla den offentliga sektorns arbete med att skapa mer koldioxidsnåla platser.