Back to All Events

DGE bjuder in till lunchseminarium med fokus på cirkulär ekonomi inom bygg och anläggning

  • DGE 16 Kungsgatan Uppsala, Uppsala län, 753 32 Sweden (map)
SEM.JPG

DGE skriver:

"Hållbar samhällsbyggnad Kemikaliesäkra val och cirkulär ekonomi

DGE slår upp dörrarna till vårt kontor i Uppsala och bjuder in dig till ett lunchseminarium där vi pratar om cirkulär ekonomi och kemikaliesäkra val, med fokus på hållbart samhällsbyggande. Uppsala är idag Sveriges fjärde storstad med drygt 220 000 invånare. År 2050 ska vi vara 340 000 invånare, det betyder att staden ska växa med lika många invånare som i Västerås. Det driver på behovet av att staden växer hållbart och genomtänkt, vilket öppnar upp möjligheter för en cirkulär ekonomi. Vi går igenom ramarna för en cirkulär ekonomi och ger exempel på nya affärsmodeller från bygg- och anläggningsbranschen. Dessutom tipsar vi om hur du kan göra kemikaliesäkra val. Vi inleder seminariet kl. 11:00 och därefter bjuder vi på lunch och trevligt mingel där du också får chansen att ställa frågor till oss på DGE om allt från emissionsmätningar i luft, förorenad mark, handel med utsläppsrätter av koldioxid, livscykelanalyser och hållbarhetsfrågor. Är du intresserad att delta eller vill du att vi besvarar någon specifik fråga under seminariet, kontakta Johan Sidenmark via johan.sidenmark@dge.se eller 0733 771 871. Varmt välkommen till oss! /Johan, Johannes, Josefin, Kristina och Mona

Missa inte detta! Begränsat antal platser, först i kvarn! Boka snarast (allra senast 17 maj) och ta gärna med en kollega. Har du förhinder men din kollega vill gå? Inga problem.

Tid: kl 11:00-13.00

Plats: DGE:s Uppsalakontor som finns på Kungsgatan 16, gångavstånd från Uppsala centralstation.

Frågor ställer du till Johan Sidenmark, johan.sidenmark@dge.se, 0733 771 871 eller din kontakt på DGE.”