Back to All Events

Frukostträff i Malmö: Cirkulär ekonomi- en balanserad tillväxtmodell?

  • STUDIO 24 Nordenskiöldsgatan Malmö, Skåne län, 211 19 Sweden (map)

Välkommen på en frukostträff med Cradlenet Syd som arrangeras tillsammans med Sustainable Business Hub. Temat är: CIRKULÄR EKONOMI - en balanserad tillväxtmodell?

Cirkulär ekonomi är numera på mångas läppar, ett buzz word det är lätt och inne att svänga sig med. Men hur fungerar egentligen den cirkulära ekonomin som modell? Och vilka frågor glömmer vi att formulera som ställer modellen mot väggen?

Inbjudna talare är: Tobias Jansson omvärldsbevakare, föreläsare och bakom circulareconomy.seHervé Corvellec professor i företagsekonomi vid institutionen för tjänstevetenskap, Lunds Universitet. Moderator: Ann Nerlund, miljöpedagog Sysav.

ANMÄLNINGAR GÖRS VIA MAIL TILL: communication@sbhub.se SENAST 24 april