Back to All Events

Frukostträff i Malmö: Cirkulär ekonomi- två framtidsspaningar

  • STUDIO 24 Nordenskiöldsgatan Malmö, Skåne län, 211 19 Sweden (map)

Välkommen till frukostträff med Cradlenet Syd som arrangeras tillsammans med Sustainable Business Hub. Temat är: CIRKULÄR EKONOMI -framtidsspaningar om hur ett samhälle baserat på återanvändning och cirkulära flöden kan se ut

Den linjära ekonomin är ifrågasatt och fram växer en insikt om nödvändigheten av en cirkulär ekonomi. Men hur kan näringslivet tjäna pengar när slit-och-släng-samhället är överspelat? Och hur kan vi garantera välfärden i det nya ekonomiska landskapet? 

Inbjudna talare är: Jenny Svärd, miljöansvarig Svenskt Näringsliv och Pernilla Hagbert, forskare på KTH som deltagit i forskningsprogrammet ”Bortom BNP-tillväxt: Scenarier för hållbart samhällsbyggande”. Moderator: Rustan Nilsson, miljöpedagog Sysav. 

ANMÄLNINGAR GÖRS VIA MAIL TILL: communication@sbhub.se SENAST 18 april