Back to All Events

ASF Forum 2019

  • Fotografiska Stadsgårdshamnen 22 116 45 Sweden (map)
ASF.JPG

ATEA skriver: “Nordiska it-köpare har pekat ut cirkulär ekonomi som den viktigaste frågan för it-industrin att adressera. Den 27 mars har du chansen att påverka vägen framåt.

Under hösten har nordiska it-köpare i en undersökning genomförd av Atea Sustainability Focus angett vilken hållbarhetsfråga de anser att branschen behöver prioritera framöver. Svaret blev cirkulär ekonomi. På seminariet offentliggörs ASF-rapporten med konkreta rekommendationer för hur omställningen kan gå till. Hur ställer sig branschen till rapporten? Vad krävs för att göra den önskade förflyttningen, och hur kan it-köpare och bransch samverka för att vi ska nå dit?

Anmäl dig här

Välkommen till en dag där du både får och får dela kunskap, inspireras, nätverka och skaffa dig värdefull insikt i den enskilt största fråga som kommer att prägla it-branschen framöver. Keynotes varvas med paneldebatter och workshops.

Läs mer om Atea Sustainability Focus och ASF-rapporten nedan.

Datum: 27 mars 2019
Tid: Kl 09.00 - 20.00 (Nätverksmingel från 17.00)
Plats: Fotografiska, Stockholm
Pris: 1 995 SEK, Early bird-pris 1 395 SEK t o m 15/2”

Läs mer här