Back to All Events

Frukostseminarium: Så möjliggör mikroförsäkringar cirkulär ekonomi

  • Wenner Gren Center, Sveavägen 166 Stockholm (map)
Screenshot 2019-09-19 at 14.12.03.png

3 step it och Omocom bjuder in till frukostseminarium kring hur mikroförsäkringar möjliggör cirkulär ekonomi.
Anmälan här >>

Varmt välkomna till ett frukostseminarium arrangerat av 3 Step IT tillsammans med Omocom, som utvecklat korttidsförsäkringar anpassade för att hyra varor som i sin tur ökar en produkts användning och livslängd.

Förutom att bjuda på en inblick i spännande och innovativa försäkringslösningar kommer vi även att diskutera hur microförsäkringar hjälper marknaden framåt, hur man skapar cirkulära processer med tighta loopar där den drivande kraften är värde kontra kostnad och vilka utmaningar och bromsklossar som fortfarande ligger i vägen.

Var? Wenner Gren Center, Sveavägen 166, Stockholm
När? 3 Oktober
Vem? Ola Lowden, CEO och grundare för Omocom (tidigare Sharin)

Spana in eventet i sin helhet här nedan och anmäl dig redan idag, vi ses!