Back to All Events

Seminarium: Lika mycket kaffe men färre muggar

  • Epicenter Mäster Samuelsgatan 36 Stockholm Sweden (map)
Capture.JPG

Håll Sverige Rent bjuder in till frukostseminarium om framtiden för engångsmuggar.

De skriver:

Lika mycket kaffe men färre muggar

Varje år används en halv till en miljard engångsmuggar och bägare i Sverige. En del av dem blir till skräp i natur, städer och hav. Kampanjen ”Hej då engångsmugg” är ett initiativ från Håll Sverige Rent som syftar till att minska användandet av engångsmuggar och andra engångsartiklar som helt eller delvis består av plast och som ofta blir till skräp.

Nu bjuder vi in till frukostseminariet
Lika mycket kaffe men färre muggar där vi berättar om erfarenheter från kampanjen och diskuterar framtiden för engångsmuggen tillsammans med inbjudna gäster. Dessutom presenterar Reitan Convenience resultatet av den rabatt de infört för dem som köper kaffe i egen mugg. Vi får också ta del av resultatet från Pricerunners test där ett antal konsumenter har korat den bästa flergångsmuggen.

Tid: 9 oktober kl. 08.00–10.30 (vi bjuder på frukost mellan 08.00–08.30).
Plats: Epicenter, Mäster Samuelsgatan 36, Stockholm.

Välkommen!”

Mer information och anmälan >>

Earlier Event: October 17
Medlemsmöte med IKEA