Back to All Events

Medlemsmöte med IKEA

Screen Shot 2019-09-14 at 08.42.49.png

OBS. endast för medlemmar, välkommen att bli medlemr

Nu är det äntligen dags för Cradlenets andra medlemsmöte! Inbjuden gäst är Jonas Carlehed, hållbarhetschef på IKEA Sverige, som kommer att berätta om varför IKEA vill bli cirkulärt 2030, vad som är IKEAs drivkrafter, vilka lärdomar de fått under sin resa hittills och vilka projekt som är på gång just nu.

Det kommer att finnas möjlighet till att ställa frågor och diskutera under och efter presentationen. Om ni inte har möjlighet att delta på plats så kan ni ansluta via Skype, ange i sådana fall detta i anmälan.

Datum och tid: 17 oktober, kl. 08.00 - 09.30 (vegetarisk frukost serveras kl 07.45)
Plats: Norrsken, Birger Jarlsgatan 54, 113 56 Stockholm

Anmälan: klicka på denna länk >> (anmäl dig senast 9 oktober).

P.S. Letar ni efter samarbetspartners i ert arbete med cirkulär ekonomi?
Innan presentationen finns det utrymme för upp till två medlemsföretag att berättade kort för övriga medlemmar om sin verksamhet och vad för sorts samarbete ni söker. Om ni är intresserade ange detta i anmälan.

Detta ser vi mycket fram emot!

Vänliga hälsningar
Cradlenet