Back to All Events

Industriell symbios – samverkan för cirkulär ekonomi

  • Lindholmen Göteborg Sweden (map)
NMC.JPG

NMC bjuder in till seminarium om Industriell Symbios

Anmälan och mer information >>

NMC skriver:

Hur kan industrin och näringslivet arbeta med cirkulär ekonomi? Genom industriell symbios kan aktörer samverka, vinna konkurrensfördelar, stimulera lokalt näringsliv och förbättra sin miljöprestanda utan att ställa om sina affärsmodeller.

Genom att ta tillvara på och utbyta avfall, energi, material och andra ”restprodukter” i olika processflöden kan avfall från en process bli till en resurs i en annan. Potentialen är stor att finna både konkurrensfördelar, skapa affärsnytta och förbättra miljöprestanda – utan att behöva ställa om sina affärsmodeller!

Seminariet arrangeras i samband med att Göteborgspriset för hållbar utveckling delas ut.

Välkommen!

Mer information om programmet och exakt tid och plats kommer inom kort.”

Earlier Event: September 19
Plast och Samhälle 2018