Back to All Events

Frukostseminarium - inredningsåterbruk

  • LINK Arkitekur 7 Lumaparksvägen Stockholm, Stockholms län, 120 31 Sweden (map)
HEj.JPG

LINK Arkitektur bjuder in till frukostseminarium om inredningsåterbruk

"Hur mycket tjänar vi på återbruk egentligen och hur leder vi branschen mot en cirkulär framtid? Investerare vill se siffror, praktiker vill se exempel. Här får du båda delar, toppat med en stor dos inspiration för en hållbar inredningsbransch. Välkommen till nästa LINK-dialog!


VAD TJÄNAR VI PÅ ÅTERBRUK?
Åsa Stenmarck, från IVL Svenska Miljöinstitutet, berättar om de ekonomiska och miljömässiga vinsterna som uppnås genom återbruk och avslöjar pinfärska siffror från deras senaste projekt. Hon berättar även om en ny plattform för återbruk av byggmaterial.

EN CIRKULÄR FRAMTID
100-gruppen, vinnare av Årets förebyggare på
Återvinningsgalan, är en unik plattform för samarbete inom inredningsbranschen. Ivana Kildsgaard, från LINK arkitektur, berättar hur vi med hjälp av 100-gruppens initiativ kan leda hela branschen mot cirkulära lösningar.

ÅTERBRUK I NYBYGGNADER
När en ny kontorsbyggnad ritas, är nyinköp av möbler snarare regel än undantag. Klara Brunnström, från LINK arkitektur, berättar om hur hon har lyckats arbeta med återbruk av möbler till Länsförsäkringars nya huvudkontor i Umeå, som ska certifieras som BREEAM Excellent.

RE:LINK
LINK arkitektur, Kinnarps, NAAVA, Kvadrat och Ogeborg testar en ny affärsmodell för kontorsanpassning. För att utvärdera den, fick två av LINK arkitekturs mötesrum genomgå en totalförvandling där användningen har utvärderats av både medarbetare och besökare. Nyfiken på hur det gick? Ta del av resultatet och kika efter på egen hand!


Anmäl dig senast den 23/8 via info@linkarkitektur.se
Frukost: kl 07.30."
Earlier Event: July 2
Cradlenet i Almedalen
Later Event: September 10
Konferens - Cirkulära Affärer