Back to All Events

Nätverksträff - Kinnarps arbete med cirkulär ekonomi

  • 30 Ebbe Lieberathsgatan Göteborg, Västra Götalands län, 412 65 Sweden (map)
Kinnarps.PNG

Hifab och Cradlenet Väst bjuder in till en nätverksträff om cirkulär ekonomi där vi besöker Kinnarps show room. Kinnarps är ett svenskt möbelföretag från Kinnarp utanför Falköping som grundades på 40-talet. Idag är Kinnarps Europas största kontorsmöbeltillverkare. Som en av sina sju hörnstenar har Kinnarps ett starkt fokus på hållbarhet där cirkulär ekonomi är en viktig del.

Nätverket cirkulär ekonomi har initierats av Hifab för att samla kompetens och möjliggöra erfarenhetsutbyte inom områden som berör ämnet. Nätverket riktar sig till alla som är intresserad av, arbetar med, eller vill veta mer om cirkulär ekonomi. 

Vi ses på Kinnarps show room och lyssnar till Dan Hermansson, Key Account Manager på Kinnarps. Dan ger oss inblick i Kinnarps arbete med cirkulär ekonomi och en rundvandring i deras show room. 

Ebbe Lieberathsgatan 30,

Kl. 11.30-13.30.

Vi bjuder på vegetarisk lunch.

OSA 15 maj, begränsat antal platser.

Läs mer och anmäl dig via länken:

http://www.anpdm.com/newsletter/4837118/43425C457449405B4571