Back to All Events

IVL anordnar konferens: Tillståndet i miljön

Tillståndet i miljön 2018

Uppdatera dig om det senaste inom miljö- och hållbar utvecklig och ta del av årets debatter, samtal och presentationer. Med ny kunskap, innovativa idéer och inspiration kan vi göra vi skillnad i arbetet för ett hållbart samhälle.

På IVL:s konferens Tillståndet i miljön möts Sveriges hållbarhetsproffs från näringslivet, miljöexperter och beslutsfattare. Tillståndet i miljön arrangerades för första gången 2005 och har sedan dess genomförts varje år. Här har du chansen att hitta nya affärskontakter och samarbetspartner, utbyta erfarenheter och uppdatera dig om det senaste på miljöområdet. Konferensen behandlar varje år aktuella frågor och programmet är fyllt med debatter, presentationer och samtal om utvecklingen inom miljö- och hållbarhet.

Läs mer om 2017 års konferens här.

Tillståndet i miljön 2017 filmades av UR Utbildningsradion. Klicka på här för att komma till spelaren.