Back to All Events

Vägen till cirkulära och hållbara byggprocesser

  • Stockholm, Konferens 7A 65 Odengatan Stockholm, Stockholms län, 113 22 Sweden (map)
Byggforum 2018.JPG

Konferensen Byggforum 2018 sätter fokus på hur en mer cirkulär byggprocess kan och ska uppnås. Som deltagare får du värdefulla insikter och vägledning kring hur miljö och hållbarhetsfrågorna i bygg- och fastighetsbranschen utvecklas och kan hanteras i omställningen till en mer cirkulär ekonomi. På plats möter du ledande experter, beslutsfattare och företrädare från hela branschen. En av de inbjudan talarna är Ingela Wickman Bois som är styrelseledamot i Cradlenet. 

Detta är en konferens för personer som ansvarar för, arbetar med, eller vill veta mer om hållbarhetsfrågorna på strategisk eller praktiskt nivå i bygg- och fastighetssektorn. Den besöks av aktörer som representerar fastighetsägare, entreprenörer, konsulter, arkitekter, materialleverantörer och  branschorganisationer. På plats finns också politiker och anställda inom offentlig sektor som är involverade i byggprocesser.

Mer information och anmälan >>