Back to All Events

Frukostseminarium: Affärsmöjligheter med smartare masshantering

  • Scandic Prince Philip Oxholmsgränd 2 Skärholmen Sverige (map)
Looprocks.jpg

Hållbar Utveckling Skåne bjuder in till frukostseminarium med Loop Rocks

Hur kan bygg-, transport- och anläggningsbranschen minska klimatpåverkan tillsammans? Jobbar du i någon av dessa branscher? Då är du varmt välkommen på nätverksträff hos Hållbar Utveckling Skåne den 20 mars för att diskutera hur byggbranschen kan bli mer cirkulär och hållbar. Kom och lyssna på Carl Zide som presenterar arbetet med Loop Rocks.

Loop Rocks är en app med över 8500 användare som sparar både pengar och miljö genom smartare hantering av sten, jord och fyllnadsmassor. Målsättningen med appen är att hjälpa dig hitta aktörer i ditt närområde som antingen kan erbjuda den massa du har behov av, eller har behov av den massa du vill bli av med. Med appen hittar du närmaste anläggning och du kan även få hjälp med transport och miljöprovtagning. Finns det ett värde i dina massor kan du även ta betalt för dem!

Vi bjuder därför in viktiga branschaktörer för att tillsammans titta på nya former av samarbeten som både planeten och involverade aktörer tjänar på.

Anmälan: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdh0VWq-hsKV9F9c870whlh4d8pyTJWLs1jVpxazU98R--_vg/viewform