Back to All Events

Frukostseminarium: Affärsmöjligheter genom smartare masshantering

  • Scandic Victoria Tower Arne Beurlings Torg 3 164 40 Kista, Stockholm Sverige (map)
Looprocks.jpg

Tillsammans med Loop Rocks bjuder Hållbar Utveckling Skåne in till ett frukostseminarium om hur bygg-, transport- och anläggningsbranschen kan minska klimatpåverkan tillsammans. Kom och prata om en mer hållbar cirkulär masshantering med Carl Zide som presenterar Loop Rocks.

Loop Rocks är en app med över 9.000 användare som sparar både pengar och miljö genom smartare hantering av sten, jord och fyllnadsmassor. Målsättningen med appen är att hjälpa dig hitta aktörer i ditt närområde som antingen kan erbjuda den massa du har behov av, eller har behov av den massa du vill bli av med. Med appen hittar du närmaste anläggning och du kan även få hjälp med transport och miljöprovtagning. Finns det ett värde i dina massor kan du även ta beta...lt för dem!

Vi bjuder därför in viktiga branschaktörer för att tillsammans titta på nya former av samarbeten som både planeten och involverade aktörer tjänar på. Carl Zide kommer att stanna kvar under förmiddagen om någon vill stanna och prata eller komma förbi efter seminariet.

Ställ frågor, diskutera, berätta om ditt arbete och mingla med branschkollegor.

Kontakt: helena.nilsson@hutskane.se, 076-211 98 07
Anmälan:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdh0VWq-hsKV9F9c870whlh4d8pyTJWLs1jVpxazU98R--_vg/viewform

Seminariet är kostnadsfritt, begränsat antal platser.