Back to All Events

Hållbara affärer i framkant - Ta del av konkreta exempel på innovativa projekt

  • ÅF 2A Frösundaleden Solna, Stockholms län, 169 99 Sweden (map)
ÅF.PNG

ÅF bjuder in till ett seminarium där du får chans att ta del av konkreta exempel på nytänkande hållbarhetsprojekt, se affärsnyttan av hållbarhet och få möjlighet att nätverka med olika samhällsaktörer. 

Seminariet inleds av ÅF:s hållbarhetschef Nyamko Sabuni som berättar om vad som är på gång inom hållbarhet, vilka affärsmöjligheter som finns och om ett nytt verktyg som ÅF har utvecklat för att mäta och utvärdera hållbarhet i organisationer. Därefter berättar representanter från företag och organisationer som ÅF samarbetar med om hur de har tagit ett steg vidare mot en hållbar framtid.

Seminariet avslutats med en paneldiskussion med samtliga talare och bygger vidare på hur hållbarhet skapar nya affärs- och verksamhetsmöjligheter.
 
Tid ges för frågor, diskussioner samt mingel under och efter seminariet. 
 
Välkommen att inspireras till hur din organisation kan jobba med det senaste inom hållbarhet och skapa hållbara affärer!

När: 21 februari 2018, kl 13.30-16.00
Plats: ÅF:s huvudkontor på Frösundaleden 2A, Solna. Hitta hit.
Pris: Kostnadsfritt. Vi bjuder på fika och tilltugg.

Sprid gärna denna inbjudan till dina kollegor.
 

Anmäl dig här senast 14 februari

H&M

Cecilia Brännsten, Expert inom hållbar affärsverksamhet med inriktning mot cirkulär ekonomi och hållbara material, berättar om H&M:s strategi mot en cirkulär affärsverksamhet och hur de just nu arbetar med att skapa en cirkulär ekonomi av deras förpackningar.

Stockholms stad

Björn Hugosson, Klimatchef, berättar om Stockholms stads klimatstrategi och hur Stockholm ska bli fossilfritt till år 2030.

KTH

Bo Karlson, Tekn. Dr. Industriell ekonomi och organisation, berättar hur en kursmodul i hållbar affärsutveckling skapar nya perspektiv för framtidens civilingenjörer tack vare ett samarbete mellan akademi och näringsliv.

ÅF

Martijn van Praagh, Forsknings- och Utvecklingschef på ÅF Vatten och Miljö, berättar om vilka satsningar ÅF har gjort och gör inom forskning och utveckling, bland annat kring mikroplaster.

Vid eventuella frågor kontakta lovisa.lonegren@afconsult.com

Later Event: February 20
Årsmöte 2018