Back to All Events

Julfrukost och cirkulär ekonomi

  • GIAB Handelsvägen 18 245 22 Staffanstorp Sweden (map)
JUL_.JPG

Julfrukost och cirkulär ekonomi - studiebesök hos GIAB

Cradlenet Syd, Hållbar Utveckling Skåne och GIAB (Godsinlösen Nordic AB) bjuder in till julfrukost och studiebesök hos GIAB i Staffanstorp. De berättar för er om bolaget och dess resa – och om hemligheten bakom att tjäna pengar på återbruk och hållbarhet. Det blir också en rundtur samt ett besök i den egna butiken Returhuset.

GIAB är ett innovativt tillväxtbolag vars affärsidé är att omvandla och återanvända skadat gods som annars skulle kasserats. Genom deras arbete blir det som anses vara avfall åter till en ekonomiskt värdefull resurs, enligt principen om cirkulär ekonomi för ökad ekologisk hållbarhet. GIAB är nu experter på cirkulär ekonomi, återanvändning av produkter och returlogistik och de senaste åren har de vuxit till att vara 60 anställda. De har även nära samarbete med Lunds universitet och ingår i flera forskningsprojekt kring hållbar ekonomi.   


Begränsat antal platser - anmäl dig i god tid! Anmälan sker på https://www.simplesignup.se/private_event/140917/37d1b3834a senast den 30 november.Välkommen till ett inspirerande studiebesök!