Cradlenets integritetspolicy

2018-05-23

Cradlenet är ansvarig för hantering av personuppgifter som lämnas i samband med anmälan till prenumeration av vårt nyhetsbrev. Utskick av nyhetsbreven sker per e-post via MailChimp (MailChimps Privacy Policy hittar du här).

Cradlenet hanterar personlig information med hög integritet och inhämtar endast information som är nödvändig och relevant. All behandling av dina personuppgifter sker enbart till de ändamål som angivits vid insamlandet av personuppgifterna. Cradlenet avser att skydda personuppgifter och lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt medgivande.

Vid anmälan till prenumeration av vårt nyhetsbrev samlar vi in namn, efternamn och e-post. Dessa personuppgifter sparas i vår lista med prenumeranter och hanteras av oss så länge som du är prenumerant. I varje utskick av nyhetsbrev från oss kommer du ha möjlighet att avregistrera dig från framtida utskick, vilket utgör ett återkallande av samtycke till personuppgiftsbehandling. Ett återkallande kommer omedelbart att respekteras och vi kommer då att ta bort uppgifterna från vår lista med prenumeranter.

Vi använder oss av Google forms för anmälan till våra möten och andra aktiviteter så att vi kan planera våra evenemang. Information som anges i anmälningsformuläret hanterar Google enligt sin Sekretesspolicy. Information om Googles sekretesspolicy hittar du här. Vi använder också i vissa fall SurveyMonkey (enkätverktyg) för att få feedback från er på våra medlemsmöten. Surveymonkeys sekretesspolicy hittar du här.

De insamlade personuppgifterna sparas inte under en längre tid än 18 månader.

Du har också rätt att vända dig direkt till Datainspektionen, som är behörig tillsynsmyndighet för behandling av personuppgifter, för att framföra klagomål. Kontaktuppgifter till Integritetsskyddsmyndigheten hittar du på https://www.datainspektionen.se/.

FLowers.jpg